Ondersteuning
VacatureKinderopvang - ZieZaZo zoekt bso medewerkers 18-24 uur

De vacaturesite voor banen in kinderopvang, gastouderopvang, welzijn en jeugdzorg

Volledig gratis en onbeperkt al uw vacatures plaatsen !

Via onze site is dat gewoon mogelijk. VacatureKinderopvang is sinds 2009 de vacaturebank gespecialiseerd in banen voor de branches kinderopvang, gastouderopvang, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening en Jeugdzorg. Uw vacatures worden doorgeplaatst op o.a.  Facebookruim 15.000 volgers )Twitter en Google+. Tumblr en diverse andere websites.

Werkgevers

Al meer dan 400 werkgevers geregistreerd! Registreer snel hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen.

Vacature Informatie
ZieZaZo zoekt bso medewerkers 18-24 uur Super
Kinderopvang ZieZaZo De Meern (Utrecht), Utrecht, Nederland 227 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project: min 12 maanden
Salarisbereik: € NVT - NVT Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Pedagogisch medewerker
Geplaatst: 04-01-2018
Vereisten
Minimale opleiding: MBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring:
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 04-01-2018
Aantal vacatures: 2
Stop publiceren: 03-02-2018
Kinderopvang ZieZaZo http://www.ziezazo.com De Meern (Utrecht), Utrecht, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

ZieZaZo zoekt bso medewerkers 18-24 uur
Voor onze BSO locaties zijn we op zoek naar enthousiaste en flexibele medewerkers. Het gaat om een 18 tot 24 -uren contract. De gewenste werkdagen zijn de maandag, dinsdag, en donderdag eventueel kan de woensdag ook een gewenste werkdag zijn van 14:00 – 18:30uur en in de schoolvakanties werkdagen van 9 uur.


De organisatie
Kinderopvang ZieZaZo is een kleine organisatie met 1 grote kinderopvanglocatie gelegen in de Meern, de wijk Veldhuizen. Wij zijn een groeiende organisatie en verwachten begin 2018 een tweede vestiging te openen.Wij bieden opvang aan kinderen van 0-12 jaar. Dagelijks vangen wij kinderen op in een prettige sfeer, vol aandacht en plezier.
De bso heeft ruimte voor 40 kinderen per dag, verdeeld over 4 leeftijdsgroepen met een eigen groepsruimte en pedagogisch medewerker.


De baan
ZieZaZo biedt buitenschoolse opvang die net even anders is dan de reguliere kinderopvang. Kinderen die gebruik maken van de buitenschoolse opvang delen wij in een horizontale groep met 10 leeftijdsgenootjes. Hier ben jij dan verantwoordelijk voor. Wij hebben per groep een eigen lokaal beschikbaar, ingericht naar de leeftijd. Daarnaast is er een grote speelhal aanwezig en een buitenruimte. Ook is er een atelier waar kinderen naar hartenlust hun creativiteit kwijt kunnen. Kinderen kunnen zelf kiezen waar ze behoefte aan hebben, vrij spelen, deelnemen aan een activiteit, naar de speelhal, atelier of even rusten.
De invulling van het activiteitenprogramma maak jij dus zelf mogelijk! Ook tijdens schoolvakanties werk je mee aan de organisatie van een spetterend activiteitenprogramma.


De verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor de opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen. Daarnaast ben je zeer initiatiefrijk als het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Je begeleidt de kinderen zowel in groepsverband als individueel en je stimuleert hun ontwikkeling. Je draagt zorg voor een veilig klimaat in de groep, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien. Je neemt voor een deel de taken van ouders/verzorgers over, zodat het bieden van kwaliteit, verantwoord werken en veiligheid vanzelfsprekendheden voor je moeten zijn. Je onderhoudt een goed contact met ouders/verzorgers. Je neemt deel aan werk- en teambesprekingen en je woont ouderavonden en studiedagen bij. Je zorgt dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen via vakliteratuur en studiedagen van ZieZaZo.


Het profiel
Je hebt tenminste een relevante opleiding afgerond op MBO-niveau (bijvoorbeeld SPW), of HBO (richting SPH, CMV, MWD, PABO) of je hebt een sociaalpedagogische, sociaal-culturele, pedagogische, sport/lichamelijke opvoeding of culturele/kunstzinnige docent opleiding gevolgd op ten minste MBO-kwalificatie niveau 3. Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en hebt daar ook (werk-) ervaring mee. Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Als je ook nog over een dosis humor en talenten beschikt, nodigen wij je uit om te solliciteren.


De beloning
Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang (bruto fulltime salaris tussen €1943 en €2652) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt ZieZaZo je een zelfstandige baan in een stimulerende werkomgeving. Verder biedt ZieZaZo medewerk(st)ers BSO de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse cursussen en workshops zoals een EHBO cursus en een BHV training.


Interesse?
Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Chantal de Bruijn, 030-6666447 of mail naar bso@ziezazo.com. Je motivatie met C.V. kan je mailen naar bso@ziezazo.com.

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Inloggen

Log in op uw account als werkgever / werkzoekende.

Registreer

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

562
Werkgevers
954
Job seekers
533
Bedrijven
131
Actieve vacatures

Login

Log in als werkgever / werkzoekende. Nog geen account ? Registreer gratis uw account. Het plaatsen van vacatures is volledig gratis.

Bedankt voor uw bezoek !