Ondersteuning
VacatureKinderopvang - Beleidsmedewerker bij Kinderopvang SKR (24 uur)

De vacaturesite voor banen in kinderopvang, gastouderopvang, welzijn en jeugdzorg

Volledig gratis en onbeperkt al uw vacatures plaatsen !

Via onze site is dat gewoon mogelijk. VacatureKinderopvang is de vacaturebank gespecialiseerd in banen voor de branches  kinderopvang, gastouderopvang, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening en Jeugdzorg. Uw vacatures worden doorgeplaatst op o.a.  Facebook ( 15.000 volgers ) , Twitter en Google+. Tumblr en diverse andere websites.

Werkgevers

Al meer dan 300 werkgevers geregistreerd! Registreer snel hier uw werkgeversaccount en begin gelijk met plaatsen.

Vacature Informatie
Beleidsmedewerker bij Kinderopvang SKR (24 uur)
Kinderopvang SKR Ridderkerk (Ridderkerk), Zuid-Holland, Nederland 38 Dagen Geleden
Overzicht
Dienstverband: Parttime
Duur arbeidsovereenkomst / project:
Salarisbereik: € NVT - NVT Per maand
Afdeling:
Vacature in branche: Kinderopvang
Functietitel: Beleids- of stafmedewerker C
Geplaatst: 12-01-2018
Vereisten
Minimale opleiding: HBO
Titel graad (bijv. Mr. / Drs. etc):
Minimum relevante werkervaring: 3 jaar
Status vacature
Status vacature: Open voor sollicitaties
Start publiceren: 12-01-2018
Aantal vacatures: 1
Stop publiceren: 11-02-2018
Kinderopvang SKR http://www.s-k-r.nl/ Ridderkerk (Ridderkerk), Zuid-Holland, Nederland
Share on Google+ Linkedid Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Beschrijving

Kinderopvang SKR in Ridderkerk biedt op professionele wijze kinderopvang in de leeftijdsgroep van 0-13 jaar. De organisatie heeft vier kinderdagverblijflocaties, vijf peuterspeellocaties en vijf buitenschoolse opvanglocaties. Gewerkt wordt aan een IKC ontwikkeling met een onderwijspartner. Circa 65 betrokken collega’s vormen met elkaar een hechte en warme organisatie waarin naast de volle aandacht voor de kinderen en de ouders ook aandacht en zorg is voor elkaar. Kinderopvang SKR is ondernemend, ontwikkeling staat bij Kinderopvang SKR centraal: ontwikkeling van de kinderen, de organisatie, de diensten en van de medewerkers.

Kinderopvang SKR heeft veel ideeën en wil graag een stap verder maken. Per direct heeft Kinderopvang SKR een vacature voor de nieuwe functie van:

 

BELEIDSMEDEWERKER 

(24 uren per week)

 

Wat wordt jouw functie?

Als beleidsmedewerker zal je invulling gaan geven aan deze nieuwe functie. Je zal beleid initiëren, ontwikkelen, implementeren, borgen en evalueren voor meerdere werkprocessen: planning & plaatsing, kwaliteit, personeel, facilitair en pedagogiek. Hiertoe zal je ontwikkelingen volgen in het werkveld en binnen de organisatie. Binnen het MT waar je deel van uitmaakt zal je jouw ideeën initiëren. Vervolgens zal je ideeën die worden vastgesteld, uitwerken in beleidsdocumenten en in werkprotocollen. Je zal hierin samenwerken met diverse specialisten in de organisatie zoals een pedagoog en medewerkers van de verschillende afdelingen. Je zal de directeur/bestuurder, managers en medewerkers begeleiden bij de implementatie en borging ervan in de werkprocessen. Periodiek zal je de werking van het beleid evalueren en terugkoppelen aan het MT. In deze functie rapporteer je aan de directeur/bestuurder.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde relevante HBO opleiding.
 • Gedegen en actuele kennis van de wet- en regelgeving  en specifieke eigenschappen van de kinderopvangbranche.
 • Ervaring met beleidsontwikkeling en het schrijven van beleidsstukken.
 • Ervaring met het werken in een beleidsfunctie voor meerdere werkprocessen is een pre.
 • Uitstekende Nederlandse spreek- en schijfvaardigheid.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Een brede blik.
 • Nieuwsgierige instelling.
 • Een ontwikkelingsgerichte werkhouding.
 • Sterk in samenwerken en verbinden.
 • Gestructureerd en planmatig.
 • Resultaatgerichte instelling. 

Wat biedt Kinderopvang SKR jou?

 • De arbeidsvoorwaarden zijn ingedeeld in schaal 10 van de CAO Kinderopvang (minimaal € 2.933,- en maximaal € 3.945,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Een bewegende omgeving waarin je kunt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.
 • Je zal veel ruimte hebben voor inbreng van jouw ideeën voor ontwikkeling.
 • Een inspirerende, slagvaardige, positieve en warme werkomgeving met korte lijnen.
 • Een team van betrokken en loyale medewerkers.
 • De mogelijkheid om mee te werken aan het betekenisvol inhoud geven aan het werken binnen een integrale kindvoorziening in samenwerking met de partner in het onderwijs.

Solliciteren

Wij hebben de werving en de voorselectie van deze vacature uitbesteed aan Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang. Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatiebrief met CV z.s.m. ter attentie van Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, Margit de Lange o.v.v. “SKRBM01” via het e-mailadres sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Sollicitaties worden bij binnenkomst direct in behandeling genomen.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je een e-mail sturen met jouw vragen en contactgegevens aan Margit de Lange, Van Hek & Lelieveld  via het e-mailadres delange@vanheklelieveld.nl. Zij zal op een passend moment reageren.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs

 

 

 

Details overeenkomst
Kwalificaties
Gewenste vaardigheden
Facebook reacties
Nu solliciteren

Login

Volg ons op Facebook

Poll

Uit welke provincie komt u ?

Onze statistieken

485
Werkgevers
910
Job seekers
462
Bedrijven
126
Actieve vacatures

Vacatures per plaats

Amsterdam (Amsterdam) (20)Rotterdam (Rotterdam) (11)Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) (7)Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel) (6)De Meern (Utrecht) (5)Utrecht (Utrecht) (5)Den Haag (Den Haag) (4)Breda (Breda) (3)Delft (Delft) (3)Goirle (Goirle) (3)Leiden (Leiden) (3)Tilburg (Tilburg) (3)Amersfoort (Amersfoort) (2)Amstelveen (Amstelveen) (2)Badhoevedorp (Haarlemmermeer) (2)Dieren (Rheden) (2)Naaldwijk (Westland) (2)Sint Michielsgestel (2)Zevenhuizen ? (Tytsjerksteradiel) (2)Akersloot (Castricum) (1)Alphen aan den Rijn (Alphen aan den Rijn) (1)Bergambacht (Krimpenerwaard) (1)Bergschenhoek (Lansingerland) (1)Bussum (Gooise Meren) (1)Deventer (Deventer) (1)Dordrecht (Dordrecht) (1)Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug) (1)Duivendrecht (Ouder-Amstel) (1)Eindhoven (Eindhoven) (1)Enkhuizen (Enkhuizen) (1)Groesbeek (Berg en Dal) (1)Haarlem (Haarlem) (1)Haastrecht (Krimpenerwaard) (1)Hengelo (Hengelo) (1)Hillegom (Hillegom) (1)Holten (Rijssen-Holten) (1)Honselersdijk (Westland) (1)Hoorn (Hoorn) (1)Linschoten (Montfoort) (1)Maasland (Midden-Delfland) (1)Medemblik (Medemblik) (1)Middelburg (Middelburg) (1)Moordrecht (Zuidplas) (1)Nes aan de Amstel (Amstelveen) (1)Nootdorp (Pijnacker-Nootdorp) (1)Oegstgeest (Oegstgeest) (1)Poeldijk (Westland) (1)Puiflijk (Druten) (1)Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) (1)Rhenoy (Geldermalsen) (1)Ridderkerk (Ridderkerk) (1)Sliedrecht (Sliedrecht) (1)Tuk (Steenwijkerland) (1)Uitgeest (Uitgeest) (1)Veghel (Meierijstad) (1)Velp (Rheden) (1)Vleuten (Utrecht) (1)Voorschoten (Voorschoten) (1)Warmond (Teylingen) (1)Wateringen (Westland) (1)Westmaas (Binnenmaas) (1)Willemstad (1)Zoetermeer (Zoetermeer) (1)Zoeterwoude (Zoeterwoude) (1)Zwolle (Oost Gelre) (1)

Login

Bedankt voor uw bezoek !